פירות טריים שומרים במקרר וכך גם עוגת פירות
ובאשר להגשת עוגות, אפשר בהחלט להכין בבוקר ולהגיש בערב.
אם מכינים עוגות כמו טורט, שלאחר מכן מצפים בקרם, או ג'לי, ומקשטים, או ממלאים בפירות טריים, שמים את הפירות ממש לפני ההגשה וכך שומרים על טריותם.
מעוגת גבינה צריכה זמן מנוחה ארוך יותר במקרר, אבל, במידה ומכינים עוגת גבינה בבוקר ורוצים להגיש בערב, אפשר לצנן אותה היטב בפריזר, להפשיר על השיש, לצפות בקרם (או בלעדיו), ולקשט בפירות טריים.
בהצלחה,
"
נירה