טעם שומני מצטרף למערכה
עד היום עסקו בטעם מלוח, מתוק, מר, ודיברו על החמישי אוממי (חידוד טעמים בעזרת מונוסודיום גלוטמט בעיקר)
היום מתקיים דיבור על טעם "חדש" שהוא טעם שומני.
מסתבר שמבחינים בו בעיקר כאשר הוא בעייתי כלומר במאכלים או מוצרים עם טעם לא טוב.
מענין, לא?
מה במאכילים טעימים הוא מוסווה בטעמים אחרים של האוכל ולא בא לידי ביטוי.
מה אתם אומרים "טעם שומני" של אוכל?
עד היום עסקו בטעם מלוח, מתוק, מר, ודיברו על החמישי אוממי (חידוד טעמים בעזרת מונוסודיום גלוטמט בעיקר)
היום מתקיים דיבור על טעם "חדש" שהוא טעם שומני.
מסתבר שמבחינים בו בעיקר כאשר הוא בעייתי כלומר במאכלים או מוצרים עם טעם לא טוב.
מענין, לא?
מה במאכילים טעימים הוא מוסווה בטעמים אחרים של האוכל ולא בא לידי ביטוי.
מה אתם אומרים "טעם שומני" של אוכל?