מתכון עוגת שוקולד

amikam34

New member
מרכיבים

8 ביצים
2 כוס שמן
2 שקית סוכר וניל
2 שקית אבקת אפייה
2 חפיסת שוקולד מריר
2 כוס סוכר
8 כפות קקאו
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כוס קמח


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ובתוכה מערבבים את השמן,סוכר והביצים,מוסיפים לאחר מכן את הקקאו ומערבבים
היטב,לאחר מכן מוסיפים את אבקת האפייה,סוכר הוניל והמקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים כחצי מכמות השמנת ומערבבים שוב עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את הבלילה לתבנית עוגה 28 ס"מ,ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 40 דקות,עד
שהעוגה מזהיבה,מגישים לצד כוסות רידל ולאחר מכן,לקראת סוף האפייה,ממיסים את חפיסת השוקולד עד
לקבלת רוטב אחיד.
 
למעלה