LoLiT המקורית
New member
עזרה באחוזי שומן בהכנת גבינת לבנה ביתית
שלום לפורום.. יש לי שאלה שאני לא הכי בטוחה אם היא מתאימה לפורום זה אך אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעזור... אנחנו נוהגים לעשות גבינת לבנה בבית. אנו עושים את הלבנה מליטר וחצי יוגורט שבהם 4 וחצי אחוז שומן. כאשר שמים את היוגורט בחיתול יורדים המים והלבנה מתקשה. שאלתי כמה אחוז שומן יוצא הלבנה לאחר הורדת המים ממנו.. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.רוצה לדעת אם להמשיך לעשות בבית משום שאוכלת רק עד 5 אחוזי שומן.
שלום לפורום.. יש לי שאלה שאני לא הכי בטוחה אם היא מתאימה לפורום זה אך אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעזור... אנחנו נוהגים לעשות גבינת לבנה בבית. אנו עושים את הלבנה מליטר וחצי יוגורט שבהם 4 וחצי אחוז שומן. כאשר שמים את היוגורט בחיתול יורדים המים והלבנה מתקשה. שאלתי כמה אחוז שומן יוצא הלבנה לאחר הורדת המים ממנו.. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.רוצה לדעת אם להמשיך לעשות בבית משום שאוכלת רק עד 5 אחוזי שומן.