קמח שקדים

מור 57

New member
קמח שקדים

תודה על התגובה אבל אני רוצה להכין לחם מקמחים ללא פחממות. לחם ללא גלוטן לא המיטבי.
&nbsp
&nbsp
 

net the jet

New member
כל אפיה ללא גלוטן מחייבת אפיה עם כמה סוגי קמחים, אחרת

לא יוצא טוב.
קמח שקדים הוא אמנם טוב, אבל יחסית דחוס ועם הרבה שומן, ככה ששימוש רק פה יניב מאפה דחוס וקצת ( או הרבה שומני )
&nbsp
מצרפת לך מתכון של לחם עם בעיקר קמח שקדים , עם קצת עמילן של שורש שאין לי מושג בשמו בעברית אבל אפשר בקלות להחליף בעמילן אחר כמו אמרנט, טפיוקה וכו.
הלחם הזה טוב, טעים אבל מתפורר.
הכנתי אותו הרבה בעבר.
&nbsp
לא יודעת מה הסיבה שאת רוצה ללא פחמימות אבל את מוזמנת להכנס לבלוג שלי, יש לי לא מעט מתכונים ללחמים נטולי גלוטן, לאחרונה אני אופה ממחמצת נטולת גלוטן, כל המאפים שאני מכינה ( לחמים , עוגות, עוגיות ) הם 70% קמחים מלאים ללא גלוטן ו 30% קמחים עמילניים ( שנחוצים למרקם ול"חיבור" )
&nbsp
https://elanaspantry.com/gluten-free-bread-20/
&nbsp
http://mekashkeshet.blogspot.com/
&nbsp
&nbsp
 

מור 57

New member
קמח שקדים

אשמח למתכון ללחם עם קמח שקדים. אם מישהו ניסה או מכיר אשמח לשיתוף.
 
למעלה