שאלה חשובה

צבי100

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם. ברצוני לשאול מדוע ברוב התמציות של צמחים מוסיפים כוהל האם זה אלכוהול רגיל? למה זה טוב? האם זה שומר על התמצית או נותן לו ספיגה טובה יותר?והיכן מסיגים כוהל זה?
 

כרמלה2

New member
שלום לחברי הפורום

אני מחפשת מורה ליוגה או פלדנקרייז באזור חולון.
 
תמצית

הכוהל הוא חומר ההמסה . תהליך הכנת הטינקטורה - השריית הצמחים בכוהל על מנת שהחומרים הפעילים "יספגו בו" הכוהל הופך למעשה לנוא החומר הפעיל . בנוסף חיי המדף של הטינקטורה תלויים גם בריכוז האלכוהול. סוגי אלכוהול שונים משמשים בתהליך זה . להכנה ביתית אתה יכול להשתמש במשקאות כגון ברנדי, וויקי, וודקה או אלכוהול מאכל אותו תמצא בבית מרקחת .
 
למעלה