שאלות שאני שואל במסעדות

סביוני

New member
שאלות שאני שואל במסעדות

אחרי שטרטרתי מלצרים הלוך ושוב, והסתבכתי בעצמי עם שאלות שלא חשבתי עליהן ושב נאלצתי לשאול אחרי שמנות מוזמנות הגיעו אל שולחני מצאתי דרך מקוצרת ודי מקיפה: "באלו מאכלים אין: קמח, פירורי לחם,רוטב סויה [שהרי יש בו חיטה] או אבקת מרק ותיבוליות?" את השאר נצליח להבין לבד מהתפריט. כמו כן, עם דברים מטוגנים - אני מקפיד לשאול אם שמן הטיגון של.. [הצ'יפס נניח] משותף גם לטיגון דברים עם פירורי לחם או קמח.
 

JessicaRabbit

New member
עמילנים הם גם בעיה...

יש מקומות ששמים במרקים ודברים בסגנון עמילן חיטה כדי להסמיך את המאכל...
 
למעלה