שני דברים: מתכונים בפורום זה ו-אפטה

סביוני

New member
שני דברים: מתכונים בפורום זה ו-אפטה

1. עיינתי בשרשורי המתכונים של "מתכונים להרזיה" והיה לי קשה ולא ידידותי להתמצא שם. למה לא להקצות בפורום זה קטגוריה של "מאמרים", ובה להגדיר קטגוריות משנה: מאפים מתוקים, מאפים מלוחים, וכו'... כלומר: משתתפי הפורום מפרסמים הודעה, ומנהלת הפורום, באמצעות כניסותיה הרב יומיות אליו, תעלה אותם לקטיגוריית המאמרים. זה ממש מתבקש הן מהבחינה הפרקטית והן משום שמתכונים ללא גלוטן אינם "מתכונים להרזייה". נהפוך הוא הדבר במקרים רבים. מאוד לא נכון לשייך לשם הודעות של מתכונים ללא גלוטן. 2. פתאום שמתי לב שלפני התזונה ללא גלוטן היו בנוסף לתלונות הבטניות גם המון היקרויות של אפטה סטומטיטיס - שהיא כיבים בחניכיים ובחיכיים. הפצעים האלה שתוקפים אותנו בפה, וממאנים להניח לנו במשך שבוע וחצי שבועיים. מאז הדיאטה ללא גלוטן - אין!!! מה כבר לא אמרו לי על זה: שיש אפטות לחצי מהעולם, שכולם חיים עם זה, שזה ויראלי, שזו פטריה, שזה פסיכולוגי. עלק. אין יותר! איזה כיף.
 
עכשיו הכל ברור!!!

בימים האחרונים הופיעו לי אפטות, ולא הבנתי מאיפה זה נחת עלי. עכשיו אני מבינה שזה בגלל כל הגלוטן שאכלתי לכבוד הבדיקות... תודה סביוני! עכשיו אני יודעת שזה יעבור ולא יחזור אחרי שאני אחזור לתפריט הרגיל...
 
למעלה