קליפות מפומלה מסוכרות
קליפות פומלו מסוכרות. כמו שאמרת....ו pirge / מתכונים ו 12:34 | 01/02/05 10:43 | 10/11/04 פומלות -קליפות מסוכרות - ממש לעונהו pirge ו קליפות מסוכרות מפומלו - מעדן אמיתי מעיתון בטעם של עוד. תנובה קליפות מ-2 פומלות קילו סוכר 3 כוסות מים מיץ מ-2 לימונים מסירים בעדינות את הקליפה הצהובה ומשאירים את הבשר הלבן של הקליפה. חותכים לרצועות או ריבועים. משרים במים 24 שעות. מחליפים מים כ-5 פעמים במשך ההשריה . מכניסים את הקליפות לסיר עם 6 כוסות מים ומרתיחים פעם אחת. מעבירים למסננת. מכניסים לסיר רחב את הסוכר עם 3 כוסות מים ומרתיחים חצי שעה, עד לקבלת סירופ סמיך. מוסיפים את מיץ הלימון. סוחטים היטב את קליפות הפומלו ומכניסים לסירופ. מבשלים חצי שעה עד שהנוזלים יתאדו. מידי פעם מערבבים מסביב לשולי הסיר. בעוד המעדן חם מאד, מעבירים לצנצנות נקיות ויבשות. אוטמים היטב.
קליפות פומלו מסוכרות. כמו שאמרת....ו pirge / מתכונים ו 12:34 | 01/02/05 10:43 | 10/11/04 פומלות -קליפות מסוכרות - ממש לעונהו pirge ו קליפות מסוכרות מפומלו - מעדן אמיתי מעיתון בטעם של עוד. תנובה קליפות מ-2 פומלות קילו סוכר 3 כוסות מים מיץ מ-2 לימונים מסירים בעדינות את הקליפה הצהובה ומשאירים את הבשר הלבן של הקליפה. חותכים לרצועות או ריבועים. משרים במים 24 שעות. מחליפים מים כ-5 פעמים במשך ההשריה . מכניסים את הקליפות לסיר עם 6 כוסות מים ומרתיחים פעם אחת. מעבירים למסננת. מכניסים לסיר רחב את הסוכר עם 3 כוסות מים ומרתיחים חצי שעה, עד לקבלת סירופ סמיך. מוסיפים את מיץ הלימון. סוחטים היטב את קליפות הפומלו ומכניסים לסירופ. מבשלים חצי שעה עד שהנוזלים יתאדו. מידי פעם מערבבים מסביב לשולי הסיר. בעוד המעדן חם מאד, מעבירים לצנצנות נקיות ויבשות. אוטמים היטב.