נפלת בדיוק עליי !!!
גם רומנטיקה וגם בשר !!! אז ככה,ניגשים לסופר מרקט הקרוב,קונים חבילת סטייקים אנטריקוט של ארבעה יחידים,קונים פחמים למנגל. לוקחים את החברה,לוקחים;מנגל,מלקחיים,שמן זית,תבלינים,פחמים והכי חשוב לא לשכוח מצת או גפרורים וכמובן חומר בעירה מהירה,נפט או דלק מוצק שיש למכירה גם. נוסעים לחוף הים הקרוב ביותר והמוסדר עם שולחנות וספסלים,אלא אם כן ההעדפה היא לשבת על החול בבגדים קצרים בקיץ. מדליקים את המנגל עם הפחמים כמובן. בזמן שהמנגל בוער ומאדים פחמיו,בינתיים אתה תעניק לחברתך תשומת לב וחיבוקים ונשיקות מפה ועד להודעה חדשה (שתבוא מהמנגל בקרוב). לאחר שהמנגל מאדים וכתה האש ונשארו הפחמים דלוקים,הנח את הרשת על המנגל,חתוך בצל לשני חצאים לרוחב הבצל. לוקחים חצי אחד ונועצים בו את המזלג,ואז לאחר דקות מספר בו הרשת הייתה על המנגל,את הבצל העבר על הרשת תוך כדי שיפשוף המתכת עצמה לשם ניקיון הרשת משאר חיידקים וליכלוכים ! כעת,קח צלוחית,שפוך לתוכה שמן זית שיכסה שליש מגובה חצי הבצל השני,את הבצל המלוכלך מהרשת זרוק לאש על מנת להפיץ ריח טוב של בצל נצלה באש (כן זה ריח טוב),כעת העבר את הבצל בעדינות על הרשת עם מעט שמן. קח מעט פלפל אדום ומעט פלפל שחור ותבל את צלוחית השמן,כעת הגיע תורם של הסטייקים,פתח את האריזה שתוציא מהצידנית,והנח את הסטייקים אחד לצד השני זוג ראשון את הזוג השני הכנס לצידנית חזרה. כעת הכינותי מראש (
) קופסא אשר בה תבלינים לסטייקים הכוללים :מלח,פפריקה אדומה חריפה מעט,פפריקה מתוקה ופלפל שחור ואפשר כל אחד להוסיף את אשר הוא אוהב לפי טעמו,אני מוסיף בדרך כלל גם סומק לתערובת. המינון:לזוג סטייקים; חצי כפית מלח,רבע כפית פפריקה מתוקה,רבע חריפה וחצי-רבע פלפל שחור וסומק לפי הטעם. כעת הסטייקים שהנחת על המגש,הזוג הראשון,תבל אותם בידיך והכנס את התיבול ממש לתוך הסטייק עצמו משני צדדיו.כעת הנח אותם על הרשת ובשל אותם לפי טעמך !!!! תוך כדי שאתה מעביר בין לבין את הבצל עם השמן על הסטייקים ולאחר שהדם עולה אל על בצד אחד יש לפצוע אותם בחתכים עדינים בשטח הפנים של הסטייק !!!! זהו שיהיה בתיאבון. אגב חבילת סטייקים שכזו עולה בערך 50 ש"ח וזה לא יקר !