זקוקה לייעוץ בשימוש בתנור

הדסקה

New member
זקוקה לייעוץ בשימוש בתנור

שלום לכל המשתתפים בפורום, אני מאלה ש"שותים בצמא ואוכלים ברעבתנות"
ומאלה המתבוננים "בסתר" בפעילות הענפה המתרחשת כאן אבל בסתר - כי אני בשלב זה רק לומדת מכם, ויש לי עוד הרבה ללמוד... היום "הרהבתי עוז" והחלטתי לשאול אתכם שאלות בנוגע להפעלת התנור שלי, שעד עכשיו די מיותם... אז ככה: יש שם כל מיני אופציות, וזה חלק מהעניין שהוא לא בשימוש כי אני מבולבלת.... יש תנור רגיל (חום עליון וחום תחתון) ויש תנור טורבו + חום עליון וחום תחתון ויש גם טורבו + גוף חימום מעגלי. אז למה משמש כל אחד מהם?? כרגע אני רוצה לאפות עוגת תפוחים בחושה ובתנור ה"פושט" הקודם שלי - פשוט לא הייתי צריכה להתלבט.... ועכשיו: החיים "קשים".... אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הקונקרטית (העוגה הנ"ל) ואם אחכים ואדע מה לעשות להבא עם האופציות האחרות... ובנתיים -הנה המתכון של העוגה (שנוסתה בעבר בתנור פחות "מורכב" והצליחה להפליא): מצרכים + אופן ההכנה: 1.5 כוסות קמח תופח 1 כפית סודה לשתייה 1 כוס סוכר 1/2 כוס מיונז 1/4 כוס חלב 2 ביצים 1 כפית קנמון 1/4 כפית מלח מיץ מלימון אחד + קליפה מגוררת לערבב את כל החומרים הנ"ל ולשפוך לתבנית 26 עגולה משומנת. מעל להוסיף: 2 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות אגוזי מלך חתוכים ומעל לפזר: 3 כפות סוכר + קנמון. בתאבון!!! בתודה מראש !! הדס
 

big mama 2

New member
אני לא מבינה גדולה בתנורים.....

אבל בכל מקרה - ברוכה הבאה אליינו.....
 
ברוכה הבאה הדס../images/Emo24.gif

יש לי שאלה - איזו פירמה התנור שלך? לאחר שנדע נוכל לעזור לך בכיף.
 

הדסקה

New member
תנור, מיונז וכל השאר....

קודם כל - תודה עבור קבלת הפנים החמה!!! בקשר למיונז -האמת: אני אפילו "מרמה" ומשתמשת בגירסה דלת השומן!!! אם העוגה הצליחה לטירונית שכמותי -אני משוכנעת שלכן תצאנה יצירות מופת!!! התנור: אמנם חדש אצלי אבל הוא בערך בן 6 והפירמה: מייסטר של אלקטרה. אני עדיין לא מעזה לאפות ומחכה לעזרת חברי הפורום המנוסים. בתודה מראש!!! הדס
 
הכי טוב להיעזר ביעוץ של החברה או

לגשת לחנות מכשירי חשמל ושם יסבירו לך את כל האופציות. בינתיים אנסה להסביר. תנור רגיל (חום עליון ותחתון) = מתאים לג'חנון , עוגות ולהכל. תנור טורבו (חום עליון ותחתון) = אופה כמו הרגיל אך כמה תבניות יחד טורבו + גוף חימום מעגלי = נדמה לי שזה הגריל לצליית מאכלים כמו פיתות, פלפלים קלויים, חצילים קלויים, דגים ועוד..... בכל מקרה, ממליצה לך לפנות לחנות לברר אצלם מהו כל כפתור.
 
למעלה