זקוקה לייעוץ בשימוש בתנור
שלום לכל המשתתפים בפורום, אני מאלה ש"שותים בצמא ואוכלים ברעבתנות"
ומאלה המתבוננים "בסתר" בפעילות הענפה המתרחשת כאן אבל בסתר - כי אני בשלב זה רק לומדת מכם, ויש לי עוד הרבה ללמוד... היום "הרהבתי עוז" והחלטתי לשאול אתכם שאלות בנוגע להפעלת התנור שלי, שעד עכשיו די מיותם... אז ככה: יש שם כל מיני אופציות, וזה חלק מהעניין שהוא לא בשימוש כי אני מבולבלת.... יש תנור רגיל (חום עליון וחום תחתון) ויש תנור טורבו + חום עליון וחום תחתון ויש גם טורבו + גוף חימום מעגלי. אז למה משמש כל אחד מהם?? כרגע אני רוצה לאפות עוגת תפוחים בחושה ובתנור ה"פושט" הקודם שלי - פשוט לא הייתי צריכה להתלבט.... ועכשיו: החיים "קשים".... אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הקונקרטית (העוגה הנ"ל) ואם אחכים ואדע מה לעשות להבא עם האופציות האחרות... ובנתיים -הנה המתכון של העוגה (שנוסתה בעבר בתנור פחות "מורכב" והצליחה להפליא): מצרכים + אופן ההכנה: 1.5 כוסות קמח תופח 1 כפית סודה לשתייה 1 כוס סוכר 1/2 כוס מיונז 1/4 כוס חלב 2 ביצים 1 כפית קנמון 1/4 כפית מלח מיץ מלימון אחד + קליפה מגוררת לערבב את כל החומרים הנ"ל ולשפוך לתבנית 26 עגולה משומנת. מעל להוסיף: 2 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות אגוזי מלך חתוכים ומעל לפזר: 3 כפות סוכר + קנמון. בתאבון!!! בתודה מראש !! הדס
שלום לכל המשתתפים בפורום, אני מאלה ש"שותים בצמא ואוכלים ברעבתנות"