זאת בדיוק החשיבות של התכנון והתפריט
אם רוצים לאכול "מה שיתחשק" באותו הרגע, אז כשמגיע הרעב, אין זמן או כוח לבשל, ובוחרים לאכול מוכנים למיניהם.
אם יש תפריט, וברור מה תהיה הארוחה הבאה, רק לא ברור בדיוק מתי היא תהיה (בגלל שמחכים לרעב), ניתן להכין את הארוחות מראש.
אני בבוקר, לפני שאני יוצאת לעבודה, מכינה גם את ארוחת הבוקר (ואוכלת אותה לפעמים בבית ולפעמים ברכבת), את הסלט לארוחת ה-10, את הפירות לארוחת 4 ואם אני מאוחר בעבודה גם את הלחמניה, מעדן והירקות לארוחת הערב.
(ארוחת צהריים אני אוכלת בעבודה).