זה הבשר המתורבת שמדובר עליו?התגלה שלמרות הטעם המאכזב
המוצרים בכלל לא בריאים, והנסיונות המתוחכמים לשפר את הטעם לא באמת מתקדמים
צפה בקובץ המצורף 102395
בשר מתורבת הוא עדיין לא כלכלי, ויקר מאוד למרות ההבטחה שבעתיד הם יהיו זולים.זה הבשר המתורבת שמדובר עליו?
עניין של טעם אינו נושא לויכוח. הטענה שאינם בריאים אינה מוכחת.בשר מתורבת הוא עדיין לא כלכלי, ויקר מאוד למרות ההבטחה שבעתיד הם יהיו זולים.
אז עדיין מדובר על תחליפי בשר מחלבון צמחי.
הדילמה היא האם לעשות אותם עם מעט מלח ושומן (חסרי טעם) או עם כמות שתתגבר על העדר חומרי הטעם הבשרי, שמסתבר שמורכב מהמון ניואנסים שלא מצליחים לשחזר (ולכן תוך שימוש באותם מלח ושומן לא בריאים)
אז נראה שהתוצאה כרגע היא גם פחות טעימה וגם פחות בריאה, והצמחוניים עצמם קונים את זה בקמצנות כ"פינוק פעם ב..."
אתה ממש מדען אה?עניין של טעם אינו נושא לויכוח. הטענה שאינם בריאים אינה מוכחת.
איזו טפשות. אם כל ניסוי לאישור מוצר היה לוקח 20 שנה, הייני אוכל בלילת סולת עד היום.אתה ממש מדען אה?
זה מוצר חדש. אני לא צריך להוכיח שהוא לא טוב. מי שמייצר אותו צריך להוכיח שהוא לא גורם לנזק. ועד שלא הוכיחו את זה, אי אפשר לומר שזה מוצר טוב או בריא.
נדבר בעוד 20 שנה כשהניסוי יסתיים.
אתה הטיפש. איזה עוד מוצר מקביל דומה לו יש שאתה תצטרך לאכול בכזאת כמות?איזו טפשות. אם כל ניסוי לאישור מוצר היה לוקח 20 שנה, הייני אוכל בלילת סולת עד היום.
האמת שעניין הטעם הוא מאוד ספיציפי למוצר:עניין של טעם אינו נושא לויכוח.
מדובר בgmo על סטרואידים (במקור היה מדובר על מוצרים צמחיים עם שינויים יחסית מינוריים)הטענה שאינם בריאים אינה מוכחת.
תודה על שיתוף בחידושים מאוגוסט 2023. תמיד טוב להיות בחדשות מעודכנות. ביחוד בענף שנמצא כעת בתלילת הפיתוח המואץ שלו.התגלה שלמרות הטעם המאכזב
המוצרים בכלל לא בריאים, והנסיונות המתוחכמים לשפר את הטעם לא באמת מתקדמים
צפה בקובץ המצורף 102395
כמו כל אוכל מלאכותי.התגלה שלמרות הטעם המאכזב
המוצרים בכלל לא בריאים, והנסיונות המתוחכמים לשפר את הטעם לא באמת מתקדמים
צפה בקובץ המצורף 102395
לא טעים אלא מורכב מאוד. יש בו המון ויטמינים וחומרי טעם טבעי שלסנתז בנפרד יוצא יקר מאודכמו כל אוכל מלאכותי.
העיניין שבשר כ"כ טעים שקשה לזייף את הטעם.
כי גבינה צהובה טבעית פשוט טובעת בשומן רוויעם גבינה לפעמים מצליחים.
לא רק שזה לא יותר בריא, מבחינתי זה בכלל לא מזון.כי גבינה צהובה טבעית פשוט טובעת בשומן רווי
ומצד שני רוב הטעם בכלל ממקור חיידקי
אז קל להשתמש בחלבון צמחי עם שומן לא רווי בתוספת הטעם מאותם חיידקים:
הרבה יותר בריא עם טעם דומה
גבינה צהובה?לא רק שזה לא יותר בריא, מבחינתי זה בכלל לא מזון.
מי מזייף? למה אתה מבלבל במוח? קוראים לזה בשר מתורבת.כמו כל אוכל מלאכותי.
העיניין שבשר כ"כ טעים שקשה לזייף את הטעם.
עם גבינה לפעמים מצליחים.
לוקחים אותו לראות הצגות בקמרי.מי מזייף? למה אתה מבלבל במוח? קוראים לזה בשר מתורבת.
דרך משעשעת להתחמק מתשובה שאין לך...לוקחים אותו לראות הצגות בקמרי.
תן את זה לעצמך ולמשפחתך. ועוד 20 שנה תביא תוצאות על המצב הבריאותי של מי שאכל את זה.דרך משעשעת להתחמק מתשובה שאין לך...
זיוף לא במובן הרע אלא במובן של חיקוי.מי מזייף? למה אתה מבלבל במוח? קוראים לזה בשר מתורבת.
העניין הוא ששיקרו לציבור.כמו כל אוכל מלאכותי.
העיניין שבשר כ"כ טעים שקשה לזייף את הטעם.
עם גבינה לפעמים מצליחים.
חצי שקר חצי באמת חשבו שאולי יצליח.העניין הוא ששיקרו לציבור.
אמרו שיכולים לקחת תא של פרה ולהרבות אותו ולייצר חתיכת בשר שזהה לבשר הטיבעי. וזה היה שקר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.