חורזת , חצי סיר אורז מבושל שנשאר , האם להכניס אותו למקרר או להשאיר אותו בחוץ ליום המחרת

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מוטי.
אורז, ספגטי, מיונז, אינם נכנסים למקרר שלי.
אם את מתכוונת שאת בכלל לא מבשלת/אוכלת אורז אז את לא הכתובת לשאלה שלי בכלל .
דרך אגב מי שמשתמש במיונז חייב להחזיק אותו במקרר .
הכוונה, שאורז מבושל, ספגטי מיונז, נאכלים באותו יום, אם נשאר לפח, מסיבה אחת, המקרר אינו מונע מחיידקים לחגוג עליהם.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
מוטי.
אורז, ספגטי, מיונז, אינם נכנסים למקרר שלי.

הכוונה, שאורז מבושל, ספגטי מיונז, נאכלים באותו יום, אם נשאר לפח, מסיבה אחת, המקרר אינו מונע מחיידקים לחגוג עליהם.
בטח שמונע. מבחינת טריות ליום יומיים, אולי 3. מבחינת קלקול זה יכול גם להיות שבוע במקרר בלי להתקלקל.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
בכללי אורז מבושל שקורר יותר טעים. יש גם עניין בפחממות - בפסטות, שאם אחרי הבישול מקררים אותם, הם יותר בריאות כי הקירור יוצר שם מין סיב שבריא. אני לא יודע אם זה ככה גם באורז.
 
למעלה