כל המטפלות הפליפיניות של המבוגרים במשפחה משאירות אוכל מחוץ למקרר גם בשר/עוף וגם בקיץ ליום שלמחרת .
למקרר מיד,
זה גם מה שאני חושב (ככה אמא שלי הייתה עושה)למקרר מיד,
כל אוכל מבושל.
מוטי.
אם את מתכוונת שאת בכלל לא מבשלת/אוכלת אורז אז את לא הכתובת לשאלה שלי בכלל .מוטי.
אורז, ספגטי, מיונז, אינם נכנסים למקרר שלי.
מוטי.
הכוונה, שאורז מבושל, ספגטי מיונז, נאכלים באותו יום, אם נשאר לפח, מסיבה אחת, המקרר אינו מונע מחיידקים לחגוג עליהם.אם את מתכוונת שאת בכלל לא מבשלת/אוכלת אורז אז את לא הכתובת לשאלה שלי בכלל .
דרך אגב מי שמשתמש במיונז חייב להחזיק אותו במקרר .
מוטי.
אורז, ספגטי, מיונז, אינם נכנסים למקרר שלי.
הכוונה, שאורז מבושל, ספגטי מיונז, נאכלים באותו יום, אם נשאר לפח, מסיבה אחת, המקרר אינו מונע מחיידקים לחגוג עליהם.
בטח שמונע. מבחינת טריות ליום יומיים, אולי 3. מבחינת קלקול זה יכול גם להיות שבוע במקרר בלי להתקלקל.מוטי.
אורז, ספגטי, מיונז, אינם נכנסים למקרר שלי.
הכוונה, שאורז מבושל, ספגטי מיונז, נאכלים באותו יום, אם נשאר לפח, מסיבה אחת, המקרר אינו מונע מחיידקים לחגוג עליהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.