אני אמור לקבל כ-200 ק"ג בשר משובח של בקר נמוך,אני מחפש דרכים מענינות להכין אותו. בינתיים יש לי תוכנית לחלק ממנו: 30 ק"ג במעשנה 20 ק"ג בתנור יש לי בערך 50 ק"ג בשר מחולק לסטייקים אבל יש לי עוד 100 ק"ג שלא יכנסו בזמן לתנור או למעשנה.
להביא לי. אני בטוח שאני אמצע לזה שימוש טוב, למשל לרפד את הקיבה שלי. אבל עכשיו ברצינות להלהלה. כמה מהבשר הזה אני מקבל אלי? שלא תחשוב שלפחות חלק נכבד מהבשר הזה מגיע אלי. טאז, השד הרעב
לי יש באמת עצה מועילה. ועל כן עלייך לחלוק את הבשר איתי. אז ככה: א. חשבת להכין אותו ברוטב שמנת ופלפל (פפר סטייק)? ב. או רוטב סויה וחרדל (אפשר גם על בסיס שמנת, שוב יסלח האל...) מה דעתך?