תודה רבה!!!!! (קבלו מתכון...)
עוגת תפוחי עץ הפוכה 3 תפוחי עץ חתוכים לקוביות (לא חשוב איזה סוג; לא צריך לקלף) 50 גר' מרגרינה או חמאה 5 כפות סוכר חום חצי כפית קינמון 250 גר' שקדים או אגוזים (אפשר טחונים) 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל רבע כוס שמן רבע כוס דבש רבע כוס סירופ מייפל 1 כוס קמח תופח (או כוס קמח ללא גלוטן עם שקיק אבקת אפיה) אופן ההכנה: 1. מחממים מראש תנור לחום בינוני גבוה (180 מעלות). 2. משמנים קלות תבנית עגולה. 3. מטגנים את התפוחים בחמאה/מרגרינה, סוכר וקינמון עד שהם מתרככים קצת. 4. מוסיפים אח"כ את האגוזים/שקדים וממשיכים לטגן; מוסיפים את הדבש ואת סירופ המייפל והוניל – ממשיכים לטגן. 5. משטחים את התערובת על התבנית. 6. מערבבים את שאר חומרי הבצק (קמח, שמן, ביצים, אפשר להוסיף עוד קינמון). 7. משטחים מעל תערובת התפוחים שבתבנית. 8. אופים 25 דקות. 9. הופכים על צלחת ומגישים חם או בטמפרטורת החדר. מדהים עם כדורון גלידה ליד או מעל…